mandag 11. november 2013

Hipp hurra for husarbeid

I morgen kommer min kjære mamma og hennes mann Vidar på besøk. Det er lenge siden jeg har sett de nå, så det blir koselig. Men før foreldre med følge kan komme på besøk, må leiligheten shines. Det er vel ganske standard når foreldre og svigerforeldre kommer på besøk. Vi vil jo vise at vi har blitt voksne, og kan ta vare på oss selv.

http://knowyourmeme.com/memes/x-all-the-y

Nå er det ikke sånn at leiligheten ser ut som et bomba traktorlass sånn ellers, men det er disse små tingene som mødre gjerne ser, som vi kanskje ikke tenker over. Som å tørke støv av stålampa, dra frem sofaen for å kverke alle hybelkaninene eller å kaste den ene planta som ikke har overlevd uten vann. Det kan være en riktig utfordring det!

http://thespringmount6pack.com/2013/09/cleaning-harder-looks-facebook-funny/


Nå synes egentlig jeg at vi begynner å bli ganske husreine her. Gubben tar oppvaska og søpla, mens jeg tar resten. Å rydde gjør vi begge to. Jeg synes vi faktisk har det ganske greit jeg! Hender jo ting hoper seg opp, men hvem kan være helt ærlig og si at det aldri hoper seg opp hjemme? Noen dager frister klesvasken, oppvasken og gulvasken meget lite.

I dag har jeg derimot gjennomført en masseutryddelse av hybelkaniner og vært kirsten giftekniv for sokker. Sokkebusinessen er forresten ekstremt tørt. Anbefales å gjennomføre foran noe underholdende på TV. For å ta en spansk en, vasker jeg gulvet med grønnsåpe i morgen før disse voksne kommer, så lukter det ekstra rent og pent.

http://www.captionite.com/view/2279/

Nå sitter jeg i min mest komfortable uglepysj og overveier sterkt en kopp kakao. Etter alt hybelkaninfjaset og sokkeslitet, synes jeg det er vel fortjent.

Ha en fiffig uke!

2 kommentarer: